Практично одночасно дві події будуть проводитись в Ужгородському музеї архітектури і побуту в суботу, 18 серпня.
Як розповів 0312.ua Федір Шандор, у суботу з 14.00 по 15.00 не тільки містяни, але й туристи, зможуть продегустувати оригінальні закарпатські сири від «Перечинської мануфактури». А за бажанням найсмачніші - придбати.
Ця сироварня розпочала свою діяльність з ідеї – робити якісний натуральний сир. Власники почали вивчати технології виробництва сиру, вивчати досвід вже діючих виробників сиру. На сироварні дуже бережливо відносяться до молока, тому прагнуть приготувати з нього максимальну кількість видів сиру. Навіть з сироватки, яка тут залишається після виробництва різних видів сиру “Перечинська мануфактура” виготовляє сир рікоту.