15:03, 28 червня 2019 р.
В одному з ресторанів Ужгорода подають страви в їстівному посуді (ФОТО)
В Ужгороді в одному з ресторанів почали подавати страви у посуді, який можна їсти.
Повідомляє Varosh.
РезÑлÑÑÐ°Ñ Ð¿Ð¾ÑÑÐºÑ Ð·Ð¾Ð±ÑÐ°Ð¶ÐµÐ½Ñ Ð·Ð° запиÑом "Villa Alfold ÑжгоÑод"
Заклад громадського харчування використовує еко-тарілки з двох причин.
ÐовâÑзане зобÑаженнÑ
Для чого це потрібно?
“По-перше, таким чином підтримуємо екологічне спрямування – крім того, що цей посуд повністю розкладається після використання, ним можна навіть посмакувати під час чи після трапези.
По-друге, це особливий смак, який має страва на зробленій з пресованої пшениці тарілці” - розповідають працівники закладу.
РезÑлÑÑÐ°Ñ Ð¿Ð¾ÑÑÐºÑ Ð·Ð¾Ð±ÑÐ°Ð¶ÐµÐ½Ñ Ð·Ð° запиÑом "Villa Alfold ÑжгоÑод"
У «пшеничному» посуді добре смакують стейки, а також човлент, банош та чірке попрікаш, зазначають у ресторані.
Читайте також: Петрів піст стартував: заборони та традиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
live comments feed...