На Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» ужгородські кулінари вибороли срібло (ФОТО)

V Міжнародний чемпіонат з кулінарного і кондитерського мистецтва «BESTCOOKFEST-2018» за участю рестораторів юніорів Ужгородського торгівельно-економічного інституту.

Ужгородський торговельно-економічного інститут на V Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» представила команда в складі студентів магістратури спеціальності «Харчові технології» Лещака Сергія, Семчука Володимира, Ситора Віктора та студента-бакалавра спеціальності «Харчові технології» Опріша Евгеня, в номінації «Найкраща команда шеф-кухарів – юніор 2018» здобула срібну медаль.

Крім командної участі кожний зі студентів виступив у змаганнях індивідуального практичного класу, категорія С.

На Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» ужгородські кулінари вибороли срібло (ФОТО), фото-1 На Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» ужгородські кулінари вибороли срібло (ФОТО), фото-2 На Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» ужгородські кулінари вибороли срібло (ФОТО), фото-3 На Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» ужгородські кулінари вибороли срібло (ФОТО), фото-4 На Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» ужгородські кулінари вибороли срібло (ФОТО), фото-5 На Міжнародному чемпіонаті «BESTCOOKFEST-2018» ужгородські кулінари вибороли срібло (ФОТО), фото-6
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
194 перегляди у квітні
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі