• Головна
  • Їжа з базару та відсутність антисептиків для кухарів: як в Ужгороді харчували школярів (АУДИТ)
09:55, 17 липня 2018 р.

Їжа з базару та відсутність антисептиків для кухарів: як в Ужгороді харчували школярів (АУДИТ)

У мерії провели внутрішній аудит правильності організації харчування у навчально-виховних закладах Ужгорода.

Під час аудиту проведено дослідження дотримання норм діючого законодавства у сфері надання послуг з харчування дітей у дошкільних, загально-освітніх та професійно-технічних навчальних закладах.

За результатами аудиту встановлено що, у більшості навчальних закладів:

- надавачі послуг з харчування (приватні підприємці) здійснюють закупівлю продуктів харчування у постачальників, які відсутні у списках погоджених Держпродспоживслужбою в Закарпатській області;

- обіди не завжди відповідають затвердженому двотижневому меню;

- не у всіх закладах наявні антисептики для обробки рук кухарів;

- поставка за тендерними договорами не відповідає специфікації ( поставляється заморожене м’ясо курки (філе, окорочка) замість охолодженого).

За результатами аудиту керівникам навчальних та дошкільних закладів рекомендовано посилити контроль за дотримання норм діючого законодавства у сфері харчування дітей. Проведено моніторинг виконання наданих пропозицій за результатом якого порушення усунуто.

Читайте також, що давати їсти дітям в школу: поради ужгородського дієтолога.

0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...