Новини компаній
10:45, 20 червня 2018 р.

Скільки коштує ресторан?

Новини компаній
Скільки коштує ресторан?

Ужгород - місто з розвиненим підприємництвом. На 10 тис. населення в місті припадає 164 малих підприємств при середньому показнику по області та по Україні - 60 одиниць. Досить багато людей час від часу замислюється над тим, щоб стати власником успішного бізнесу. При цьому, оскільки Ужгород як магніт притягує туристів, частина підприємців вибирає саме ресторанний бізнес, який тільки виграє від розвиненого туризму. Існує всього три варіанти досягнення цієї мети: створити ресторан з нуля, відкрити по франшизі або купити готовий. Позначимо переваги і недоліки кожного з цих варіантів.

Відкрити новий ресторан самостійно:
+ Можливість істотно заощадити.
+ Отримання безцінного досвіду.
+ Свобода творчої реалізації.

- Витрачений час і зусилля.
- Ризик незатребуваності впровадженої концепції ресторану.
- Необхідно додатковий час і кошти на розкрутку

Відкрити новий ресторан по франшизі:
+ Можливість істотно заощадити.
+ Перевірена і успішна бізнес-модель.
+ Супровід досвідченого партнера-ресторатора.
+ Мінімум ризиків.
+ Високий комерційний потенціал.
+ Сформована репутація і впізнаваність.
+ Навчання персоналу.

- Необхідність платити роялті.
- Необхідність чіткого дотримання корпоративних стандартів.

Купити готовий діючий ресторан:
+ Можливість істотно заощадити.
+ Вже генерує грошові потоки.
+ Бізнес-процеси налагоджені.
+ Сформована репутація і впізнаваність.
+ Навчений персонал.
+ Свої постійні клієнти.

- Бізнес може містити приховані проблеми (необхідно виявити перед придбанням).

Ознайомитися з інфографікою можливих витрат по кожному варіанту можна за посиланням: скільки коштує ресторан.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...