В Ужгороді на Великому вегетеріанському майстер-класі навчать як очистити свій організм за допомогою спеціальних детокс-продуктів. Учасники майстер-класу дізнаються про революційну "зелену дієту", про залужнюючі та закислюючі продукти. "Зелена дієта" допомагає боротися з хворобами, очищує організм та повертає життєві сили.

– В сучасному світі ми майже не вживаємо зелені, яка очищує організм, а натомість м'ясо, цукор, білий хліб, а на додачу, стреси. Це все зашлаковує організм і вже в 40 років маємо букет хвороб. Особливо важко всі почуваються після новорічних застіль, коли від надлишку шкідливого наш організм вже не має сили боротися, і як правило понад місяць ми виходимо з певного коматозного стану, – пояснює причину такої тематики організатор майстер-класу Ігор Сас.

Багатьом може здатися дивним, де взимку взяти якісну зелень для детокс-дієти, але це дуже якісно і дешево вирішують різномантні проростки.

– Ми підготуємо понад 10 видів проростків. На майстер-класі кожен побачить, скуштує і навчиться власноруч пророщувати різномантні зерна та насіння. Їх можна буде скуштувати окремо, а також покажемо страви з додаванням проростків, – говорить одна з учасниць майстер-класу Тетяна Жовківська.