Вино в поєднанні з їжею , ну що може бути простішого? Але!!!! Багато питань виникають у виборі - що вибрати м'ясо чи рибу? Солодкі десерти- а з яким вином поєднати.... Ми зможемо відповісти на всі питання... А саме 22 червня на Винній П'ятниці з Ольгою Тоічкіною та Олександром Ковачем будуть проходити неймовірні поєднання! Ви відчуєте всі смаки від солених до солодких у поєднанні з винами та кріпленими напоями!
Отже на Вас чекають: поєднання смаків у супроводі різних сортів вин;
Наш спеціальний гість Людмила Переста з цікавою історією про те, як зробити один з найкращих продуктів медовоі культури в Закарпатті;
Відповіді які страви поєднуються з кріпленими напоями;
Цікавий сюрприз новий сідр від Олександра Ковача;
Найцікавіші моменти історії у гастрономіі Закарпаття не зможе розповісти ніхто краще ніж Федір Шандор! Чекаємо саме на Вас! 22.07 о 19.00. Вартість 300грн замовлення за тел. 0 (63) 352 37 73