У селищі Середнє відкриють першу виноробно-виноградарську навчально-дослідну ділянку європейських сортів винограду «ТРОЯНДА КАРПАТ»

На ній майбутні та діючі винороби та виноградарі, науковці та інші фахівці виноробно - виноградарської галузі зможуть навчатися нових підходів, обмінюватися досвідом, проводити практичні заняття, дослідження та освоювати нові інноваційні технології.
Відкриватимуть ділянку Асоціація студентів-економістів Закарпаття спільно з партнером Громадською організацією «Ініціатива регіонального та транскордонного співробітництва», розповідає 7dniv.info

Два роки тому на базі Свалявського технічного коледжу національного університету харчових технологій проходив міжнародний семінар на тему «Розвиток виноградарства та виноробства у Карпатському регіоні» за участі закарпатських та словацьких фахівців з виноробства. Семінар проводиться в рамках проекту «Троянда Карпат» Програми ЄІСП ТКС «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013». Тоді для студентів спеціальності «Бродильне виробництво, виноробство» (спеціальність – одна з перших в коледжі і відкрита разом і з закладом у 1964 році) вперше закуплене спеціальне обладнання. До цього практикуватися майбутні винороби могли тільки на держпідприємствах, які на сьогодні в області майже не діють. Коледж отримав спеціальні насоси, фільтри, обладнання для витримки виноматеріалів тощо.
0312.ua

В одному із сіл Закарпаття відкриється навчально-дослідницька база виноробів

У селищі Середнє відкриють першу виноробно-виноградарську навчально-дослідну ділянку європейських сортів винограду «ТРОЯНДА КАРПАТ»

На ній майбутні та діючі винороби та виноградарі, науковці та інші фахівці виноробно - виноградарської галузі зможуть навчатися нових підходів, обмінюватися досвідом, проводити практичні заняття, дослідження та освоювати нові інноваційні технології.
Відкриватимуть ділянку Асоціація студентів-економістів Закарпаття спільно з партнером Громадською організацією «Ініціатива регіонального та транскордонного співробітництва», розповідає 7dniv.info

Два роки тому на базі Свалявського технічного коледжу національного університету харчових технологій проходив міжнародний семінар на тему «Розвиток виноградарства та виноробства у Карпатському регіоні» за участі закарпатських та словацьких фахівців з виноробства. Семінар проводиться в рамках проекту «Троянда Карпат» Програми ЄІСП ТКС «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2007-2013». Тоді для студентів спеціальності «Бродильне виробництво, виноробство» (спеціальність – одна з перших в коледжі і відкрита разом і з закладом у 1964 році) вперше закуплене спеціальне обладнання. До цього практикуватися майбутні винороби могли тільки на держпідприємствах, які на сьогодні в області майже не діють. Коледж отримав спеціальні насоси, фільтри, обладнання для витримки виноматеріалів тощо.
Автор
(0 оцінок)
Якість матеріалу
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Якість матеріалу
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати