
17:11, 1 березня 2020 р.
У пошуках секретного інгредієнта: відомий кулінар Євген Клопотенко побував на Закарпатті та приготував гірський борщ
Відомий український кулінар Євген Клопотенко заїхав на Закарпаття та приготував "гірський борщ" на Явірнику. У рамках свого проєкту Євген Клопотенко їздить Україню та шукає ідеальний рецепт традиційної української страви - борщу, та секретний інгредієнт до нього.
Якою була пригода кухаря на Закарпатті та чи смакував зготований у горах борщ - дивіться у відео.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Жінки все активніше грають в онлайн-ігри: тренд 2025 року
Новини компаній
17:00
Вчора
16:29
Вчора
ТОП новини
Оголошення
16:19, 18 червня
11:52, 25 червня
11:15, 18 червня
18:43, 18 червня
18:43, 18 червня
live comments feed...