Новини компаній
17:00, 22 серпня 2019 р.
Чим відрізняється стаціонарний блендер від погружного
Новини компаній
Сучасне кухонне обладнання значно полегшує життя людям, у яких немає часу на приготування їжi. Стаціонарний блендер здатний швидко і легко, а головне абсолютно безпечно, приготувати м'ясний фарш, зробити овочеве або фруктове пюре, збити крем або подрібнити сухарі. Це неоціненний помічник при приготуванні майонезів, паштетів, коктейлів, лимонадів та інших поширених і вишуканих страв. Дуже практична і потрібна техніка для кожної кухні.
Особливості блендера стаціонарного типу
В англомовному світі пристрій називається «шейкером» - пристроєм, здатним змішувати. Тому, якщо погружний тип обладнання подрібнює продукти будь-якої твердості, а стаціонарна техніка потрібна для рідкого тесту, приготування коктейлів, пюре. До переваг такого обладнання слід віднести:
1. Функція самоочищення. Передбачена в багатьох сучасних моделях. Для її активації досить наповнити чашу теплою водою і натиснути певну кнопку. Устаткування виконає очищення самостійно, не наражаючи на небезпеку пальці користувача.
2. Наявність чаші. Пристрій повністю укомплектований і готов до роботи. Тому, підбирати міцну чашу серед арсеналу домашнього посуду не потрібно.
3. Зручність експлуатації. У порівнянні з зануреними моделями стаціонарний блендер встановлюється на столі і не вимагає активної участі людини. Поки агрегат подрібнює продукти, господиня може зайнятися іншими справами.
Купити стаціонарні блендери в Україні на сайтi https://eldorado.ua/blenders/c1042092/1050=387/ можно любых моделей и производителей. можна будь-яких моделей і виробників.
Тонкощі вибору
Вибираючи кухонну техніку, потрібно враховувати характеристики і особливості конкретної моделі.
Потужність
Від цього показника залежить продуктовий набір, з яким агрегат впорається без перегріву. Крім того, обсяг чаші повинен відповідати параметрам мотора. Діапазон потужності говорить про наступнi можливостi:
• менше 300 Вт - невеликих розмірів обладнання призначене для переробки м'яких або рідких інгредієнтів, обсяг його розрахований на двох;
• 300-700 Вт - використовуються при виконанні стандартних кухонних операцій з обробки продуктів будь-якої твердості та консистенції, здатний приготувати 3-6 порцій одночасно;
• 700-1500 Вт - здатні замішувати млинцеве тісто, виконаннувати складнi операції;
• понад 1500Вт - професійна техніка, призначена для харчових підприємств і громадського харчування.
Матеріалом для виготовлення корпусу служить нержавіюча сталь або пластик. Вартість останнього варіанту значно нижче, а вага менше. Перший варіант важче і дорожче, зате міцніше.
Ножi
Можуть бути вигнутими або прямими. Від їх форми залежить якість подрібнення, а від форми швидкість обробки. У багатьох сучасних моделей стаціонарних блендерів передбачено регулювання даного параметра. Швидкість вибирається з урахуванням потреб і призначення:
• мінімальні обороти 2000-6000 в хв. передбачають роботу з невеликими порціями в'язких, густих, м'яких продуктів;
• 10000 обертів - підходять для змішування або подрібнення досить твердих інгредієнтів;
• 15000 обертів - ідеальна швидкість для збивання або гомогенізації рідин;
• до 25000 обертів використовують при якісному пюрірованії.
Корисність і оптимальні характеристики повинні стати основними критеріями вибору. Щоб стаціонарний міксер служив довгі роки, потрібно також подбати про правильний вибір виробника.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Оголошення
12:58, 2 жовтня
22
live comments feed...