14:58, 11 березня 2019 р.
Новий підхід до вивчення англійської мови студентів УжНУ (ФОТО)
На заняттi з англiйської мови студенти факультету туризму та МК УжНУ пiд керiвництвом старшої викладачки Вiкторiї Данилюк презентували розробленi проекти власних закладiв харчування.
f22c1a1-10063-.jpg
Вивчення iноземної мови за професiйним спрямуванням – крок важливий i потребує значних зусиль. Сучаснi методичнi принципи забезпечуються в навчальному процесi створенням вiдповiдних умов для чуттєвого сприйняття оточення й унаочнення. Вiдтак побудова процесу вивчення iноземної мови повинна вiдбуватися як модель реальної комунiкацiї.
На факультетi туризму та МК пiд час заняття з англiйської мови студенти ii курсу спецiальностi «Готельно-ресторанна справа» пiд керiвництвом старшої викладачки Вiкторiї Данилюк презентували розробленi проекти власних закладiв харчування.
b8e0a13-10063-1.jpg
Англiйською мовою вони представили страви вiдповiдно до цiльової пропозицiї та власноруч розробленого меню. При цьому були врахованi й описанi розмiщення, декорування, гостиннiсть персоналу й атмосфера. Майбутнi ресторатори описали способи приготування рiзних страв та пригостили присутнiх смачними власноруч приготованими наїдками української, японської та європейської кухонь. Заняття вiдвiдали студенти з паралельних груп та науково-педагогiчний склад кафедри мiжнародних комунiкацiй.
cc2b99b-10063-2.jpg
Отож важливо зауважити, що навчальний процес викладання iноземної мови за професiйним спрямуванням вказує на вдале поєднання теоретичного та практичного елементiв. Присутнi не лише поласували смаколиками, а й здобули позитивний досвiд та навички комунiкацiї, якi вiдображають вiдгуки студентiв.
Валерiя Жупанин:
«Що ж, можу впевнено сказати, що мене такий формат неабияк зацiкавив, адже нам дали змогу показати не тiльки свої знання з англiйської мови, а й креативний пiдхiд до подачi iнформацiї. Так, спершу я вагалася щодо тематики закладу, але все ж таки зупинилась на сушi-барi. Гадаю, це було моїм найкращим рiшенням. Я не проти i надалi готувати щось подiбне, адже теорiя важлива, але завдяки практицi, iнформацiя засвоюється набагато легше i краще».
Євген Мазюкевич:
«Презентуючи нашi заклади харчування, ми дiстали нагоду вiдкрито висловити свої думки щодо iдей створення, облаштування, декору, а також реклами та розвитку. При цьому ми вiдчули переваги роботи у командi, що є невiд’ємною складовою в сферi ресторанного бiзнесу», iнформує Медiацентр УжНУ.
Читайте також: Випускники угорських та румунських шкiл вчитимуть українську у пришкiльних таборах нa весняних канiкулах
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
18:59, 10 грудня
12:03, 2 грудня
18:59, 10 грудня
18:59, 10 грудня
18:59, 10 грудня
live comments feed...