• Головна
  • Дегустація, виготовлення ковбаси, ярмарок: 26 січня закарпатців запрошують на фестиваль-конкурс гентешів (АНОНС)
13:00, 24 січня 2019 р.

Дегустація, виготовлення ковбаси, ярмарок: 26 січня закарпатців запрошують на фестиваль-конкурс гентешів (АНОНС)

У суботу, 26 січня, у с. Геча Берегівського району відбудеться вже XIІI Міжнародний фестиваль-конкурс гентешів (м’ясників) «Діснотор».

Цього року захід почнеться з самого ранку – з 7:00 до 14:00 учасники команд готуватимуть національні угорські страви зі свинини. Водночас, усі бажаючі зможуть скуштувати та придбати смачні м’ясні наїдки, а також побачити на власні очі процес виготовлення та копчення ковбаси.

Початок конкурсної програми о 10:00, а офіційне відкриття заплановано на 13:00.

До пізнього вечора у фестивальному містечку діятиме ярмарок від місцевих виноробів, виробників сільськогосподарської продукції, а на сцені триватиме культурно-розважальна програма. Нагородження переможців конкурсу почнеться о 17:00.

Фестиваль гентешів «Діснотор» – це можливість долучитися до давніх закарпатських традицій, пов’язаних з ритуалами різання свиней, обробки м’яса та приготування страв, які є однією з гастрономічних візитівок багатонаціонального Закарпаття.

Дегустація, виготовлення ковбаси, ярмарок: 26 січня закарпатців запрошують на фестиваль-конкурс гентешів (АНОНС), фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фестиваль #гентешів #Геча #програма #різників #м'ясників
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...