• Головна
  • Закарпатський делікатес: страва із равликів та равликова ікра набирають популярності серед туристів (ФОТО)
20:25, 6 травня 2018 р.

Закарпатський делікатес: страва із равликів та равликова ікра набирають популярності серед туристів (ФОТО)

На «Першій закарпатській равликовій фермі», село Нижнє Селище Хустський район пройшла історична дегустація равликів, сорт Мюллер, які вирощені в Закарпатті.

Про це повідомив на своїй сторінці краєзнавець Федір Шандор.

Самі равлики були приготовані за місцевими рецептами з бринзою та лекваром.

Водночас відбулося представлення нового туристичного продукту «екскурсія Равликова ферма» та дегустація першої в історії України та Закарпаття - равликової ікри.

Читайте також, чим ще Закарпаття приваблює туристів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#равликова #ферма #ікра #равлики #туризм #Закарпаття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...