В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Нещодавно в Ужгороді на площі Богдана Хмельницького відкрився новий заклад громадського харчування та відпочинку – «PRO PUB».

Кореспондент 0312.ua відвідав новий паб та поспілкувався з його господарями – Олександром Рябикіним та Богданом Пребушем.

Власники «PRO PUB» – корінні ужгородці: разом вчилися в кулінарному ПТУ №20, а пізніше працювали в різних закладах громадського харчування міста.

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-1

Першою власною справою Олександра та Богдана стало кафе «Куба» на Поштовій площі в Ужгороді, яке успішно працює і донині.

«PRO PUB» - це паб для професіоналів, - розповідає Олександром Рябикін. – Але не обійшлося в назві і без підтексту – таємної абревіатури (сміється). Наш заклад не є класичним пабом. Це гастро-паб з вишуканою подачею салатів, крем-супів, основних страв. Він не буде шумним. Тут вже залюбки відпочивають мами з дітьми, адже поруч функціонує дитячий майданчик, обідають офіс-менеджери. У вечірній час ми чекаємо на любителів футболу та інших видів спорту, а, починаючи з 8 години ранку, пропонуємо запашну каву».

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-2

«Ми пропонуємо різноманітну кавову карту – від еспресо до айріш-кави (з віскі), - долучається до розмови Богдан Пребуш. – Прохолодні напої – це натуральні соки, компоти, узвари та лимонади власного виробництва. З пива – маємо 7 видів, серед яких крафтове закарпатське та чеське. У подальшому асортимент цього прохолодного напою буде збільшуватися».

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-3

Варто зауважити, що ціни у «PRO PUB» є помірними. Але господарі закладу зазначають, що дешевизна на якість продуктів не впливає.

«Ми шукали золоту середину, тому, думаємо, цінами будуть всі задоволені. Бувало, що відвідувачі нашого пабу, скуштувавши страви, навіть пропонували підняти їх вартість», - говорить Олександр Рябикін.

Таким чином, вартість салатів (з значною кількість зелені та м’яса) у «PRO PUB» - 60-80 гривень.

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-4

Кожного дня тут готують щонайменше 5 видів перших страв: 2 крем-супи, традиційний укранський борщ, бульйон, сезонні – окрошка, чи гарбузовий, пісні супи. Вартість – від 25 до 42 гривень.

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-5

Основні страви у «PRO PUB» - м’ясні: телятина, свинина, курка, лососось, які подаються з гарнірами – ніжним пюре селери, овочами гриль, картоплею фрі, рожевим картопляним пюре.

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-6

Середня ціна основної страви з гарніром, вагою 300 грамів, тут коштує 120 гривень.

Також у меню « PRO PUB » - італійські пасти з морепродуктами, шпинатом і класичні болоньєза і карбонара. Діапазон цін – 50-120 гривень.

Встигають у новому пабі і за новими трендами, як от фаст-фуд, пропонуючи скуштувати класичні бургери, фірмовий PRO -бургер з подвійними начинками і лайт-бургер з філе індички, руколою та м’ятним соусом.

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-7

І звичайно, куди ж без піци! У «PRO PUB» її великий вибір. Вартість – від 35 до 200 гривень.

Наостанок Олександр Рябикін і Богдан Пребуш обіцяють, що завжди дослухатимуться до усіх пропозицій клієнтів «PRO PUB» та вірять у те, що Ужгород матиме якісний гастро-паб, який нікого не залишить без задоволення!

В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-8 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-9 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-10 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-11 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-12 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-13 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-14 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-15 В Ужгороді відкрився "PRO PUB" (ФОТОРЕПОРТАЖ), фото-16
ужгород PROBUB
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
4335 переглядів в лютому
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі