Фестиваль
12:00, 26 січня 2018 р.
Найкращого гентеша Закарпаття будуть обирати 27 січня на святі свіжини в селі Геча
Фестиваль
Цей фестиваль називають одним з кращих гастрономічних фестивалів Закарпаття та України. Цього року відбудеться вже 12 міжнародний конкурс в с. Геча, що на Берегівщині.
Професійні гентеші (з угорс. – різники) з України та близького зарубіжжя біля будівлі Гечанської сільради продемонструють свої вміння працювати з м’ясом. Їхнім завданням буде якомога швидше та якісно розібрати тушу свині.
Згодом, всі відвідувачі зможуть споглядати за процесом приготуванням смачних страв зі свинини. А вже опісля продегустувати та посмакувати різними виробами зі свинини – ковбасками, гуркою, шкварками, бограч-гуляшем, рульками, голубцями та іншими традиційними стравами. Гостей пригощатимуть гарячим глінтвейном, закарпатськими винами та домашньою сливовицею.
Переможців, найкращих серед гентешів обере журі та вручить памятні подарунки.
Офіційне відкриття о 13 год. На вас чекає виставка-ярмарка, веселі пісні та танці.
Програма фестивалю на 27 січня 2018 року:
7:00 – збір команд, частування учасників фестивалю гарячим вином та домашньою горілкою
7:00-14:00– виготовлення та дегустація національних українських та угорських страв зі свинини (ковбаса, шинка, гурка, бограч, голубці), жива музика, виступи закарпатських ансамблів
10:00 – початок конкурсу, виготовлення ковбаси
13:00 – відкриття фестивалю
14:00-17:00– культурно-розважальна програма
17:00– нагородження переможців фестивалю
7:00-18:00– продаж готових страв, демонстрація копчення ковбаси та дегустація свіжо копченої ковбаси
8:00-18:00– дегустація вин місцевих виноградарів
Читайте також, як в Ужгороді пройшов фестиваль "Василля"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:07
Вчора
Оголошення
08:25, 26 листопада
12:41, 4 грудня
15:28, 4 грудня
09:18, 26 листопада
69
live comments feed...