На Виноградівщині можна покуштувати сири і масло з екологічного буйволячого молока: відео

Такі продукти є екологічно чистими, адже тварин годують кормами без будь-яких добавок.

Про це повідомляється у програмі "Актуальний репортаж" ТРК "Виноградів ТВ".

На Виноградівщині відроджують породу карпатського буйвола. В Україн їх залишилося всього 200. За тваринами постійно доглядають. Годують буйволів кормами без добавок, тому їхнє молоко екологічно чисте. Із нього на фермі виготовляють сири і масло.

Сприятливі природні умови з чималою толокою для випасу , болотистою місцевістю поблизу річки «Сальви» разом із хорошим доглядом тварин сприяли швидкому поповненню стада. Плідно працюють над цим найстарший в Україні 23-річний буйвол-бик Дюрі та втричі молодші за нього Хан і Рай. На новій фермі разом із самцями зараз проживають 24 дорослі буйволиці і 12 телят. За ними постійно доглядають двоє працівників та лікар-ветеринар.

Зате з недавнього часу на фермі відкрили невеликий переробний цех, де з молока буйвола виготовляють екологічно чисті сири й масло. Тому сучасне виробниче приміщення за потреби слугує ще й дегустаційним залом для гостей і туристів, їх тут радо частують поживними рідкісними смаколиками.

Детальніше - в сюжеті.

Нагадаємо, у мережі є Неймовірні світлини карпатських зубрів від ужгородського фотографа.

Автор
(0 оцінок)
Якість матеріалу
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Якість матеріалу
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку