Спецтема
15:00, 29 травня 2016 р.

Рецепт від шефа

Спецтема

Сайт 0312.ua започаткував нову рубрику «Рецепт від шефа». У ній ми знайомитимемо вас з рецептами популярних страв провідних закладів Ужгорода. Сьогодні ми відвідали один з найвідоміших ресторанів міста – «Фабрику Другетів».

Су-шеф Олександр Мальцев приготував для нас страву на його вибір, а також поділився її рецептом. Відтепер приготувати пасту фетучіні за авторським рецептом відомого ресторану можна і в себе на кухні.

Паста фетучіні з овочами

Рецепт від шефа, фото-1

Для того, щоб приготувати пасту фетучіні з овочами вам знадобляться:

− італійська мука грубого помелу – 600 г;

− вода- 250 мл;

− яйця -3 шт;

− морква-20 г;

− цибуля-15 г;

− перець болгарський -25 г;

− кабачок-10 г;

− горошок зелений -10 г

− олія соняшникова рафінована-10 мл;

− біле вино сухе-25 мл;

− соєвий соус – 10 мл;

− сіль.

Спосіб приготування

У першу чергу готуємо самі макаронні вироби. Яйця змішуємо з водою до однорідної консистенції, суміш повільно вливаємо в муку.

Рецепт від шефа, фото-2

Місимо тісто протягом 10-ти хвилин. Залишаємо на стільки ж, щоб воно відпочило.

Рецепт від шефа, фото-3

А тим часом готуємо овочі. Шинкуємо їх соломкою.

Рецепт від шефа, фото-4

У розігріту пательню першою ставимо моркву − вона готується найдовше, і по черзі додаємо овочі.

Рецепт від шефа, фото-5

Тушкуємо до стану «аль денте» (напівготовності).

Вливаємо туди соєвий соус, вино. Алкоголь із вина випаровується під впливом високої температури за одну хвилину. Тепер можемо трохи підсолити.

Рецепт від шефа, фото-6

Прийшла черга до тіста. З нього формуємо пасту у формі спагетті.

Рецепт від шефа, фото-7

 Відварюємо в підсоленій кип’яченій воді протягом 2-х хвилин.

Рецепт від шефа, фото-8

Зміщуємо нашу пасту з овочами, додаємо базилік за смаком. Наша страва готова!

Рецепт від шефа, фото-9
Рецепт від шефа, фото-10
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт від шефа
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...