Найвідоміший ужгородський кондитер зробив ялинку з шоколаду

Метровий виріб з чорного шоколаду важить близько 15 кілограмів.
Цього разу стилізований символ новорічних свят має вигляд різнорозмірних золотистих кульок, вкритих розстібнутою "одежинкою" з ґудзиками.
Творити новорічне чудо Валентину Штефаньо допомагали діти, які взяли участь в благодійному кондитерському майстер-класі. Разом з кондитером вони пекли пряники і готували льодяники.
zakarpattya.net.ua
ужгородський кондитер ялинка шоколад
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
9 переглядів в червні
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати
Коментарі