На заняттi з англiйської мови студенти факультету туризму та МК УжНУ пiд керiвництвом старшої викладачки Вiкторiї Данилюк презентували розробленi проекти власних закладiв харчування.
Новий підхід до вивчення англійської мови студентів УжНУ (ФОТО)
Вивчення iноземної мови за професiйним спрямуванням – крок важливий i потребує значних зусиль. Сучаснi методичнi принципи забезпечуються в навчальному процесi створенням вiдповiдних умов для чуттєвого сприйняття оточення й унаочнення. Вiдтак побудова процесу вивчення iноземної мови повинна вiдбуватися як модель реальної комунiкацiї.
На факультетi туризму та МК пiд час заняття з англiйської мови студенти ii курсу спецiальностi «Готельно-ресторанна справа» пiд керiвництвом старшої викладачки Вiкторiї Данилюк презентували розробленi проекти власних закладiв харчування.
Англiйською мовою вони представили страви вiдповiдно до цiльової пропозицiї та власноруч розробленого меню. При цьому були врахованi й описанi розмiщення, декорування, гостиннiсть персоналу й атмосфера. Майбутнi ресторатори описали способи приготування рiзних страв та пригостили присутнiх смачними власноруч приготованими наїдками української, японської та європейської кухонь. Заняття вiдвiдали студенти з паралельних груп та науково-педагогiчний склад кафедри мiжнародних комунiкацiй.
Отож важливо зауважити, що навчальний процес викладання iноземної мови за професiйним спрямуванням вказує на вдале поєднання теоретичного та практичного елементiв. Присутнi не лише поласували смаколиками, а й здобули позитивний досвiд та навички комунiкацiї, якi вiдображають вiдгуки студентiв.
Валерiя Жупанин:
«Що ж, можу впевнено сказати, що мене такий формат неабияк зацiкавив, адже нам дали змогу показати не тiльки свої знання з англiйської мови, а й креативний пiдхiд до подачi iнформацiї. Так, спершу я вагалася щодо тематики закладу, але все ж таки зупинилась на сушi-барi. Гадаю, це було моїм найкращим рiшенням. Я не проти i надалi готувати щось подiбне, адже теорiя важлива, але завдяки практицi, iнформацiя засвоюється набагато легше i краще».
Євген Мазюкевич:
«Презентуючи нашi заклади харчування, ми дiстали нагоду вiдкрито висловити свої думки щодо iдей створення, облаштування, декору, а також реклами та розвитку. При цьому ми вiдчули переваги роботи у командi, що є невiд’ємною складовою в сферi ресторанного бiзнесу», iнформує Медiацентр УжНУ.
Читайте також: Випускники угорських та румунських шкiл вчитимуть українську у пришкiльних таборах нa весняних канiкулах