Закарпаття славиться смачною кухнею. Колорит закарпатської кухні вражає навіть обізнаних гурманів.
Фуд-блогер, експерт із закарпатського гастротуризму Федір Шандор у соцмережі виділив ТОП-7 закарпатських страв для гурманів, уточнивши, де їх можна спробувати. Отже:
- шкварки із шкіри форелі, Графський двір, Мукачево
- ікра равлика, Закарпатський равлик, Н.Селище
- поливка з бичачих хвостів, Мала гора Берегово
- равлики, Дегустація равликів еко-ферма РАКО, Раково
- сир у виноградному листі, Перечинська мануфактура Перечин
- жаблячі ніжки, Підкова, Перечин Кантіна, Перечин Воєводино Т.Пасіка Золотий тур, Т.Ремети
- шовдарь з кролика, Стужицький кролик, Стужиця
Читайте також: голлівуд по-закарпатськи - в Ужгороді відкрити "Алею слави"